fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl
Over ons

Wat maakt ons zo bijzonder?

VANL is een vooraanstaande leverancier van software oplossingen op de gebieden van data analyse en proces optimalisaties. Sinds we het bedrijf zijn begonnen in 2005, is het openbaar vervoer onze core business geweest; dit heeft geresulteerd in een toegewijd en gespecialiseerd team. Inmiddels hebben we onze focus verbreed, en zijn we ook actief in manufacturing en fleet management.

Wij creëren software die aantrekkelijk is, betrouwbare informatie levert, eenvoudig is in het gebruik en bovenal een sterke en stabiele functionaliteit heeft. De mogelijkheden van ons jongste programma, TMWalker4, zijn dan ook aanzienlijk en grondig en zullen zelfs de meest technische analist van uw team verblijden.

Het runt als een Windows-achtige omgeving met daarin een aantal apps die bedrijfsregel-gestuurd samenwerken. Zo kunnen we het volledig op uw organisatie afstemmen. De data en analyses zijn toegankelijk voor uw bedrijf via uw eigen servers, of op verzoek, via de infrastructuur van VANL. 

 

Toegewijde developers

Tevreden partners

Database tabellen

Wat wij bieden

Wat wij bieden

Mocht u met ons als partner een project aan gaan, brengen wij een aantal bijzondere dingen mee. Door onze specialisaties in zowel het openbaar vervoer, fleet management en manufacturing hebben wij complete databases voor alle drie deze gebieden. Deze databases zijn genormaliseerd en aanpasbaar naar uw bedrijfsregels. Daarnaast laden wij 24/7 de realtime en historische data van het gehele openbaar vervoer Nederland in. 

Gebaseerd op deze databases gaan we samen kijken naar uw bedrijf; hoe lopen de interne processen, waar liggen verbeterkansen, welke data kunnen we inzichtelijk maken en welke voordelen komen daar bij kijken? Samen analyseren we data en volgen, stimuleren, optimaliseren en onderhouden we de bedrijfsprocessen. Zo creëren we gepersonaliseerde, flexibele oplossingen. Mocht u benieuwd zijn naar eerder gemaakte oplossingen, kijk dan eens op onze projectenpagina. 

Gespecialiseerde developers

Genormaliseerde, complete databases

Persoonlijke aandacht, training en begeleiding

Gepersonaliseerde oplossingen

Continue support

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kantoor

Gebouw Twinning, De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Bereikbaar

Maandag - Vrijdag:
8.30 - 17.30

Bellen?

(040) 2390620