fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl

Toepassing

Manufacturing

TMWalker4 zorgt ervoor dat uw productieproces, opleverdata en prioriteiten op één plek gemanaged worden. Zo werkt de floormanager met een gepersonaliseerd werkordersysteem, loggen de operators hun acties, zoekt de quality manager uit waar de bottlenecks zitten en kijkt het management op hun flexibele dashboard naar de huidige stand van zaken. Zelfs personeelszaken kan werken met de tool, waar ze ziekteverzuim, prestaties, roosters en afspraken in managen. Zo zorgen we samen voor een slimmere productie en continue verbeteringen.

Gepersonaliseerd werkorder systeem

Aanpasbaar prioriteitenoverzicht

Optimaliseer door bottlenecks te elimineren

Track & Trace binnen én buiten de hal

Analyseer eenvoudig productiedata

Uitgebreide contextinformatie opvraagbaar

Management KPI Dashboards

Inzicht in hoe het personeel presteert

Toepasbaar voor de gehele organisatie

Ontwerpen van flexibele werkinstructies

Op zoek naar een specifieke toepassing?

Naar iets anders op zoek dan wat hierboven beschreven staat? Wij specialiseren in het bouwen van flexibele en gepersonaliseerde software en gaan dan ook graag met u in gesprek over een mogelijke samenwerking.
Neem contact met ons op
Referentie

Berco Car Carpets B.V.

Voor Berco Car Carpets hebben we een Track & Trace systeem geïmplementeerd, wat er voor zorgt dat zowel items als cases nu te volgen zijn in het productieproces. Alle handelingen van de operator en het systeem worden automatisch gelogd, waarmee het proces geoptimaliseerd kan worden. Inmiddels draait TMWalker4 op bijna elk werkstation in de productiehallen van Berco en werken we dagelijks aan gepersonaliseerde en vernieuwende oplossingen voor zowel medewerker als manager.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kantoor

Gebouw Twinning, De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Bereikbaar

Maandag - Vrijdag:
8.30 - 17.30

Bellen?

(040) 2390620