fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl

Tender Management

Tender Management

Voor de aanbestedingen rondom Openbaar Vervoer concessies, bieden wij een apart pakket aan; software gespecialiseerd voor tender management – de TenderWalker. Dit programma is gebouwd met een focus op grotere teams die samenwerken en een strak schema aan deadlines moeten volgen.

Naast uitgebreide analysemogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het testen en analyseren van een dienstregeling en het doorrekenen van punctualiteit, rijtijden, aansluitingen en homogene periodes, is het ook mogelijk om TenderWalker te gebruiken voor marketing gerelateerde doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan productportfolio analyses op omzet en reizigerskm. Deze analyses kunt u uitvoeren op basis van openbare data (gerealiseerde ritten in de regio) die VANL aanlevert, OVChip transacties, voertuiginformatie en uw eigen data, zoals een concept dienstregeling.

Aangezien het tijdens een aanbesteding belangrijk is om snel een overzicht te hebben van het geheel, kan er een audit overview gegenereerd worden. Dit is een samenvatting waarin meerdere instelbare aspecten van een (groep van) lijn(en) bij elkaar komen. Voorbeelden hiervan zijn; haltebediening, bedieningsvenster, rijtijden, punctualiteit, en de verschillen tussen de huidige dienstregeling en uw concept. Zo heeft u snel een overzicht van de betrouwbaarheid en de risico’s van uw aanbieding.

TenderWalker biedt ook een aantal functionaliteiten die zich meer richting op het proces dan op de inhoud. Zo is analyse- en versiebeheer ingebouwd, kunt u behendig dashboards maken voor het managementteam en verstuur je analyses en berichten eenvoudig naar uw collega’s binnen het programma.

Test en analyseer concept-dienstregelingen

Punctualiteit, rijtijden, aansluitingen en homogene periodes doorrekenen

Ontwikkel marketingproducten

Genereer duidelijke audit overviews

Simpele en duidelijke communicatie

Dashboard overviews voor management

Inzicht in de risico's en betrouwbaarheid van uw aanbieding

Ontvang van ons de gerealiseerde ritten van de regio die u analyseert

Op zoek naar een specifieke toepassing?

Naar iets anders op zoek dan wat hierboven beschreven staat? Wij specialiseren in het bouwen van flexibele en gepersonaliseerde software en gaan dan ook graag met u in gesprek over een mogelijke samenwerking.
Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kantoor

Gebouw Twinning, De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Bereikbaar

Maandag - Vrijdag:
8.30 - 17.30

Bellen?

(040) 2390620