fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl
Het team

De gezichten achter VANL

Oprichter Abe de Graaf is al jaren actief binnen de ICT en de vervoers-branche. Hier zag hij dat de verschillende programma’s en databases die gebruikt werden erg minimaal en ongestructureerd met elkaar communiceerden. Opdat dit eenvoudiger en duidelijker zou moeten kunnen, ontwikkelde hij een eigen applicatie: TMWalker.

In september 2021 hebben wij Sven van der Post mogen verwelkomen tot ons team. Sven is een Computing Science student en onderzoekt voor zijn scriptie of, en hoe, process mining toegankelijk gemaakt kan worden voor mensen buiten ons vakgebied. 

Jesse Hahn, een van onze developers, houdt zich sinds juli 2019 bezig met het voorbereiden van implementaties bij klanten. Hij configureert TMWalker4-apps zodat de gevraagde functionaliteit geleverd kan worden.

Per 1 januari 2017 is Ella de Graaf toegevoegd aan het team. Zij is werkzaam als Marketeer en Project Manager. Ze ondersteunt het bedrijf met online en klantgerichte uitingen en verzorgt  en controleert de interne scrumplanning. 

Onze datasteward, Stijn van Liere, verzamelt, schoont op, en aggregeert grote hoeveelheden data, die ter grondslag liggen aan onze OVContext.nl analyses. Stijn werd onderdeel van ons team in de zomer van 2022. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kantoor

Gebouw Twinning, De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven

Bereikbaar

Maandag - Vrijdag:
8.30 - 17.30

Bellen?

(040) 2390620