fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl

Een mooi 2017

door | jan 1, 2017 | Nederlands

Één van de mooiste momenten waar ik door overvallen werd in 2016, gebeurde tijdens de zomervakantie. Mijn vrouw en ik waren dit jaar voor het eerst sinds 25 jaar weer zonder kinderen op vakantie. We besloten op een zonnige dag om langs een cactustuin aan de Italiaanse bloemenrivièra te gaan.

En daar gebeurde het – ik werd overvallen door de schoonheid van deze merkwaardige planten. In ieder hoekje van de terrassentuin was wel iets ongewoons, interessants en soms ook zeldzaams te zien. Een nozem-achtig exemplaar overdekt met een enorme bos witte, vermicelli-lijkende donsharen trok de aandacht met zijn verbluffende kleuren, die prachtig afstaken tegen de knalblauwe lucht.

Zo helemaal los van de werkstress van alle dag, en met mijn smartphone met 20 Megapixel Carl Zeiss lens in de aanslag, sloeg mijn inspiratie op hol. Ik moest en zou iets met deze foto’s doen in het nieuwe computerprogramma. Maar wat? Analogiën genoeg  – van schoonheid tot stekelige bescherming.

Nu, enkele maanden verder, zit het er in – een klein stukje van de schoonheid heb ik kunnen vangen in TMWalker 4. Een stukje schoonheid tussen strakke functionele eenvoud. Mijn manier om deze mooie ervaring uit de zomer van 2016, in 2017 met u te delen.

Share This

Share this post with your friends!