fbpx
(040) 2390620 info@vanl.nl

Een nieuw kantoor; een nieuwe fase voor VANL

door | jun 28, 2019 | Nederlands | 0 Reacties

Vorige week was het zo ver; we ondertekenden ons nieuwe huurcontract bij Twice en ontvingen de sleutel van ons nieuwe kantoor. Dit betekent dat wij vanaf eind juli te vinden zijn in Eindhoven, op het terrein van de TU/e. Maar wat betekent het nog meer?

De samenwerking die wij met Twice zijn aangegaan, uit zich niet bijster en alleen in de vierkante meters waarop wij inmiddels zorgvuldig zijn begonnen met inrichten. Twice, een initiatief van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), Brainport Development, gemeente Eindhoven, Rabobank Eindhoven-Veldhoven en de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e), heeft als ‘main goal’ om de Brainport regio te laten floreren. Dit doen ze door bedrijven waar ze groeipotentie in zien te ondersteunen gebaseerd op de woorden Smart, Strong en Connected.

 

Smart

Door de sterke banden met de Technische Universiteit Eindhoven heeft Twice een open verbinding tot enorm veel kennis. Met meer dan 10.000 technische studenten en 300 professoren tot hun beschikking, ligt deze levende bibliotheek binnen handbereik. Samen met Twice en onze kennispartners op de faculteit Wiskunde zien wij hierdoor mooie ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden.

 

Strong

Naast de kennis, levert Twice ook een grote hoeveelheid ondersteuning; hun formule focust zich op het laten groeien van bedrijven in de brainport-regio en ze stellen dan ook alles op alles om deze bedrijven te laten slagen. Zo staat er een team van deskundigen klaar, mochten we ooit behoefte hebben aan strategisch, technisch of financieel advies.

 

Connected

Ons kantoor bevindt zich in Twinning; één van de vier Twice gebouwen. In Twinning huisvestigen zich alleen bedrijven die actief zijn in ICT, (embedded) software en elektronica. Dit zorgt voor een omgeving waarin we omringt zijn door specialisten en technici om mee te brainstormen en samenwerken – een omgeving die inspireert.

Naast ons kantoor hebben we ook toegang tot vergaderzalen, een openbare ontvangsthal en alle faciliteiten van de TU Eindhoven. Tevens staat er een tafelvoetbaltafel tot onze beschikking – iemand die ons wil uitdagen?

Om een lang verhaal kort te maken; wij zien een mooie toekomst tegemoet in Eindhoven, met ons nieuwe kantoor, Twice én de aankomende teamuitbreidingen!

 

_____
Onze nieuwe adresgegevens:
De Zaale 11
5612 AJ Eindhoven
+31 40 239 0620

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This

Share this post with your friends!